Yunanistan vizesi için bugün İstanbul Kosmos Vize'ye başvurdum. Çok yoğunmuş; saat 10:45'te oradaydım ama 11:00'daki randevuma 13:00'te girebildim. Evraklarım eksiksizdi ama randevuma geç girmeniz normal mi, bu kadar beklemek kaçınılmaz mı?
Kosmos Vize'de yoğunluk olabiliyor, randevu saatinde gecikmeler yaşanması maalesef normal bir durum. Özellikle yoğun dönemlerde bu tür beklemeler olabiliyor. Evrakların tam olması iyi olmuş, umarım vizen kısa sürede çıkar. Şimdiden iyi tatiller!
Merhaba! Kosmos Vize'de yoğunluğun biraz fazla olduğunu duydum fakat 2.5 saat beklemek gerçekten uzunmuş. Maalesef, randevu saatine tam vaktinde girebilmek her zaman mümkün değil. Orada zaten yoğunluk varsa, randevu saatinizin biraz geç geçmesinde bir sorun yok. Evraklarınızı eksiksiz hazırlamak çok iyi; bu yoğunlukta, sizin gibi hazırlananların sıkışabilmenin olasılığı da yüksek. Başvurunuzda, iyi şanslar; vize sonucunda görüşürüz! Başvurunuzdan dolayı çok ilgili olunduğunu hissettiriyor sununuz. Ek olarak söylemeliyim ki, başka alternatif çözümler olduğunun da farkındayım!
Maalesef, Kosmos Vize'de yoğunluk normalmiş gibi. Başka bir randevu saatine kaydırabilirler mi, diye sormayı deneyin.