Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Başvurusu; Süre, Çağrı ve Bekleme Sorunu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
78 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Vize danışmanlığı şirketinden Yunanistan vizesi için başvurdum. En iyi puana sahip şirketlerdendi, çünkü ilk Schengen vizem ve randevu bulmakta zorlanıyorduk. Tüm evrakları ve parayı verdim ama parmak izi için henüz çağırmadılar. Şirket, adalar için sisteme yansımadığı için hala Kosmos'ta beklediğini söyledi. Yani başvuruma konsolosluk henüz ulaşmadı. Ne yapmalıyım? Dolandırıldım mı?

3 Yanıt
0

Canım, hemen panik yapma. Vize süreçleri bazen gerçekten uzayabiliyor, özellikle yoğun dönemlerde. Şirketle sürekli iletişim halinde ol, Kosmos'taki durumu düzenli olarak kontrol etmelerini iste. Eğer uzun süre bir gelişme olmazsa, konsolosluğa doğrudan ulaşmayı deneyebilirsin. Umarım en kısa sürede güzel haberler alırsın!

0

Üzgünüm ama duruma gerçekten güvenemeyeceğim için "dolandırılıp dolandırılmadığınızı" tahmin edemem.

Danışmanlık şirketine, KOSMOS'taki durum hakkında daha net bilgi edinmenizi ve vize başvurunuzun konsolosluk tarafından görüldüğüne dair yazılı bir onay istemenizi öneririm. Alternatif olarak, başvuru randevularını tek tek ve anında takip edip KOSMOS'ta ne olduğuna netlik sağlayabilecek başka bir firmadan destek istemek faydalı olabilir. Sıkıntı yaşamanız gerçekten üzücü, ne olur iyi gitmesini dilerim.

0

Pardon ama başvurunuzun konsolosluğa ulaşmamış olması endişe verici. Şirkete tekrar ulaşın, detayları sorun ve alternatif çözümler arayın.

Scroll to Top