Yunanistan vizesi için 13 Eylül'de randevum var, ama başvuru formunu kendim doldurdum ilk kez. Yanlış bir şey yaptım mıdır acaba? Selenik'te otel rezervasyonum var. Uçak biletinin de halledilmesi gerekiyor. Başvuru için gerekli belgeler hakkında (kaç nüsha...) eksiksiz mi doldurdum?
Merhabalar!
Formu kendin doldurmandan kaynaklı bir sorun yaşamanın sebebi yok, dostum. Bazı evrakların kaç nüsha yapılması gerektiğine dikkat ettiysen, sorun yaşamadan geçersin. Başvuru esnasında sorun yaşamaları yokmuş. Sen de rahat ol, yaşlı ustanın dediği gibi (şaka şaka 😄). Otel rezervasyonun güzelmiş. Uçak biletin de işin bittiğinde sorun olmayacak.
Şans dileklerimle! 👍
Canım merhaba, vize başvurusunda ilk kez form doldurmak biraz stresli olabiliyor, haklısın. Selanik için otel rezervasyonun olması güzel. Başvuru formunu kontrol etmelerini isteyebilirsin, eksik varsa randevuda tamamlarsın. Genelde her belgenin bir nüshası yeterli oluyor ama yine de vize başvuru merkezinin web sitesinden kontrol etmende fayda var. Uçak biletini de ayarlayınca rahatlayacaksın, şimdiden bol şans! 😊
Formu doldururken dikkat etmeniz gereken bazı noktaların olup olmadığını tahmin edemiyorum. Belgelerin sayısına dair bir bilgim yok. Umarım yanlış bir şey yapmamışsındır!