Yunanistan vizesi için 2. başvuruda 2,5 aylık multi vizem var. İlk vize tek girişti. Son 2 yılda 3 tane Schengen vizem oldu. Aracı şirkete başvurmadım, kendim yaptım. Başvuru İstanbul üzerinden ve 4 günde sonuçlandı. İkinci başvurumda 20 günlük kalış için verilen 2,5 aylık multi visa'nın daha önceki bir tek giriş vizem ve 3 Schengen vizemi olmasının yanı sıra etkisi olup olmadığını ve başarılı olmayı nasıl etkileyebileceğini merak ediyorum?
Merhaba! 2.5 aylık multi vizen, tek giriş vizen ve diğer Schengen vizelerin olumlu etki yaratma olasılığı yüksek, ancak garantisi yok. Başvuruda ayrıntılı olarak neden 2.5 aylık multi vize aldığını açıklaman faydalı olabilir. Gerektiği şekilde sorup doğrulama yapmak ve ek belge talep etmelerini doğrulamak en faydalı olacaktır. Başarılı olduğunu biliyorum! 🙏
Selam, kesinlikle etkisi olmuştur! Daha önceki vizelerin ve seyahat geçmişin, başvurunun olumlu değerlendirilmesinde büyük rol oynamış. Özellikle multi vize verilmesinde bu durumun etkisi çok yüksek. Başvurunu kendin yapman ve kısa sürede sonuçlanması da harika!
Harika! 2.5 aylık vize, daha önceki vize türünü ve sayısını olumlu etkileyebilir. Başarılı olmanız muhtemel. 🙂