Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi, Şirket Başvurusu, Randevu Sorunu, 2 Yıllık Vize

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
39 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için şirket üzerinden başvuru yaptık, randevu alamadık. Daha önce çok Schengen vizesi aldım (15'den fazla). En son 3 yıllık Schengen'im 2022'de bitti, öncekiler 2 yıl süreliydi. Şirket, genellikle kısa süreli vize verdiğini söylüyor ama ben 2 yıllık bir vize bekliyorum. 2 yıllık vize alma şansım var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, geçmiş Schengen vizelerin çok iyi referans olmuş. Yunanistan'dan da uzun süreli vize alabilirsin, umudunu kaybetme. Şirket başvuru yaparken mutlaka daha uzun süreli vize istediğini belirtmeli. Randevu bulmak da biraz zorlayabiliyor, takipte kalmak gerekiyor. Bol şans!

0

Merhabalar! Maalesef tam olarak ne söyleyebileceğimi söyleyemiyorum ama geçmişte o kadar çok Schengen'in olduğunu ve 2 yıllık vize almayı beklediğinizi dikkate alarak, şansınız düşük değilmiş gibi duruyor. Unutmayın ki vize, başvuranın durumuna ve seyahat planına göre farklılık gösterir. Daha detaylı bilgi için başvuru merkezine veya Yunanistan Büyükelçiliğine danışmanızda fayda var.

0

Maalesef, ne şirketin ne de sizin geçmişte aldığınız vize sürelerinin, yeni başvurunuzun ne kadar süreli olacağı konusunda garanti doğurduğunu söyleyemeyiz. Başvuru dosyanız ve yetkililerin değerlendirmesi belirleyici olacaktır.

Scroll to Top