Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi; Yanlış E-Devlet Kaydı, Randevu Sorunu ve Sağlık Sigortası

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
32 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için 3,5 aylık multi vize aldım ama vize başvurusunda istenen e-devlet kayıtları doğru değilmiş. Randevu almam zor ama sık kontrol edersem boşalıyor diye duydum. Yanlış bilgi varsa, yani aslında e-devlet kayıtları istenmiyorsa, sadece işveren izin belgesi ile başvuruda bulunduk, sağlık sigortası süresi seyahat süresine mi bağlıdır ve gerekli mi?

3 Yanıt
0

Selam! Yunanistan vizesi için başvuru yaparken evrakların güncel ve doğru olması önemli, haklısın. E-devlet kayıtları istenmiyorsa ve sadece işveren izin belgesi ile başvurduysan sorun yok. Sağlık sigortası süresi genellikle seyahat süreni kapsamalı, bu yüzden dikkat etmelisin. Randevu bulmak zor ama sürekli kontrol edersen şansın artar, umarım en kısa sürede halledersin!

0

Merhabalar!

Bende de benzer bir durumda yaşadım. E-devlet kayıtlarını istediklerini söylediler ama benimkilerle problem yoktu ama yine de gönderdim. Randevu almak zor ama takip ederseniz boşalanlar oluyor. İşveren izin yazısı yeterlimiş. Sağlık sigortası seyahat süreniz kadarsa yeterli. 3,5 aylık multi almışsınız, çok iyi.

0

Eğer e-devlet kayıtları istenmiyorsa ve sadece işveren izin belgesi ile başvuru yapıldıysa, bilgilerin doğru olup olmadığına bakmak lazım. Ya müsait bir randevu bulana kadar başka bir gün tekrar deneyin, ya da farklı danışmanlıklardan bilgi alabilirsiniz. Sağlık sigortası süresi seyahat sürenize bağlıdır. Gereklidir.

Scroll to Top