Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi, Tekrar Başvuru ve Önceki Seyahatler

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
125 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi alan biri olarak, geçen sene 1 yıllık aldım ve 3 kere giriş-çıkış yaptım. Bu vizeyle İtalya, Macaristan, Avusturya gibi ülkelere de gittim sorulmadı. Şimdi tekrar 1 yıllık vize almışım. Yeni vize başvurusunda bu seyahatlerin olumsuz etkisi olur mu?

3 Yanıt
0

Merhabalar!

Geçen seneki 1 yıllık vizesiyle İtalya, Macaristan, Avusturya'ya bile seyahat etmeniz, yeni vize için büyük bir artı. Yunanistan'a 3 giriş-çıkış yapmış olmanızın da bir problem yaratmayacağını düşünüyorum. Vize amacına uygun kullanıldığı sürece herhangi bir sıkıntı yaratmaz. Evraklarınız düzgün, vize amaçlarına uygundu ve sorun yaşamadığınız için, sıkıntı yaratması muhtemel değil. Hepinize böyle kolaylıklar diliyorum!

0

Merhaba, hiç merak etme, Yunanistan vizenle diğer Schengen ülkelerine gitmen yeni vize başvurunu olumsuz etkilemez. Aksine, vizenin kurallarına uyduğunu ve seyahatlerini sorunsuz tamamladığını gösterir. Bu durum, başvurunun değerlendirilmesinde pozitif bir etki bile yaratabilir. İçin rahat olsun, iyi tatiller! 😊

0

Hayır, geçmişte vizenize rağmen farklı ülkelere seyahat etmeniz, yeni vize başvurusunu olumsuz etkilemez. Vize geçmişinizde sorun yaşatmaz.

Scroll to Top