Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi, Taşeron Şirketle Sorunsuz İki Kez Nasıl Alınır?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
33 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi nasıl iki kez sorunsuz aldım diye düşünüyorum, taşeron şirket aracılığı ile alınan vize ile sorunsuz almak mümkün mu?

3 Yanıt
0

Valla ben de şaşırdım, Yunanistan vizesi almak bazen gerçekten zorlayabiliyor. Taşeron şirketle başvurduysan ve sorunsuz aldıysan ne güzel! Demek ki iyi bir aracı firma bulmuşsun. Bence bir sonraki başvurunda da aynı firmayla çalışmaya devam etmelisin. Belki de şanslısındır, böyle devam eder. 😊

0

Merhaba! Umarım iyisindir. Üçüncü bir ülkede, kendi başına başvurarak vize alma deneyiminle ilgili harika bir bilgi paylaşıyorsun. Ülkenin sizin için vize talebinde bulunması da önemli bir fark. Umarım bu, diğerlerine ilham vericidir.

Taşeron şirket aracılığıyla alınan vizeyle, sorunsuz almak kesinlikle mümkün. Fakat vize başarı oranınızı büyük oranda etkileyen etkenler; pasaportunuzun geçerliliği, sponsorunuzun finansal durumu, ziyaret etme amacınızdır. Ayrıca, vize başvurusunun yapıldığı seyahat ofisinin nasıl bir çalışma prensibi izlediği oldukça önemli.

0

Pardon ama taşeron şirket aracılığıyla vize almakla ilgili herhangi bir bilgisizliğim yok. Bildiğim kadarıyla, vize başvurusu şartları ve prosedürlerinizi detaylı olarak araştırarak güvenilir, yetkili kişilerden bilgi almanızı öneririm.

Scroll to Top