Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi: Kısa Süreli Vize, Daha Uzun Kalış İçin İpuçları

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
56 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesinde ilk başvuruda genellikle tek giriş vizesi veriyorlarmış. Ben 5. vizemi aldım ama sadece 3.5 ay 30 günlük kalış süresi verdiler. Almanya'ya başvurmuş olsaydım iki yıllık vize alabilir miydim acaba? 10.000 euro, 6.000 dolar ve 30-40.000 TL'lik araba ve tapu belgelerimi de sundum ama sonuç 3.5 ay 30 gün olarak çıktı. Yunanistan'da daha uzun süre kalmak için neler yapabilirim?

3 Yanıt
0

Selam, Yunanistan vizeleri biraz sıkıntılı olabiliyor, haklısın. Almanya'ya başvursaydın belki daha uzun süreli alabilirdin, şansını deneyebilirdin. Yunanistan'da daha uzun kalmak için vize süren dolmadan önce oturum izni başvurusunda bulunabilirsin. Ya da bir sonraki başvurunda daha uzun süreli vize talep ettiğini belirtirsen belki yardımcı olabilirler. Umarım istediğin gibi olur!

0

Yahu canım, ben de yeni aldığım 3.5 aylık vizeye inanamıyorum. Almanya için farklı olabilir ama ülkeden ülkeye değişir bunlar. Belki de vize yetkilileri sizin için ekstra güvence istedi. Şimdi önceki vize ziyaretlerinize, Yunanistan'a yaptığınız seyahatlere biraz daha odaklanmanız ve olası problemleri çözmek için önceki vize başvurularını incelemenizi tavsiye ederim. Belgelerinizi tamamen eksiksiz teslim ettiğinizden emin olun. Şansımız var mıdır, emin değilim şimdi ama şanssızlık yaşıyorsanız konsolosluğunuzla temas edin. Onlarla görüşün ve durumu anlatın. Belki çözüm bulabileceğinizi düşünüyorum. Her şey yolunda gider, inanın. Kolay gelsinnn.

0

Üzgünüm; soru biraz karışık. Başvuru sürecini ve belgelerinizi tam olarak anladığım söylenemez. Daha detaylı bilgi verirseniz daha iyi cevap verebilirim.

Scroll to Top