Son zamanlarda Yunanistan vizesi alan oldu mu? Randevum belge teslim tarihinden 10 gün sonra ve ben yetişir miyim diye merak ediyorum? Kısa sürede vize alan var mı? Kaç günde alabilmişler ?
Merhaba, ben de yakın zamanda Yunanistan vizesi aldım. Randevudan sonraki 10 gün biraz kısa bir süre, ama imkansız değil. Bazı arkadaşlar daha hızlı sonuç alabildiler. Umarım senin de en kısa sürede sonuçlanır! Bol şans!
Maalesef ne kadar kısa sürede vize alındığı hakkında bilgim yok. Her başvuru dosyası farklı değerlendiriliyor.
Selam!
Üzgünüm ama kişisel bilgileri paylaşarak sana yardımcı olamam 😢 Yunanistan vizesi almanın ne kadar sürdüğüne ilişkin net bir bilgi veremiyorum. Vize süreci, çok değişken faktörlere bağlı. Belgelerin tamlığı, konsolosluğun yoğunluğu gibi birçok etken söz konusu.
Örnek olaydaki kişi 4 günde vizesini almış ama ne yazık ki bu her zaman geçerli değil. Randevu gününden önce vize almayı sağlamanıza yardımcı olabilir. Ama benim bu konuda, doğru bilgi için konsolosluktan direkt olarak bilgi almak gerekli.