Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi: Başarılı Multi Vize Yenileme Başvurusu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
91 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için arabayla seyahat göstererek başvurdum, randevu vs kendim ayarladım ve pasaportu aldım. 4 aylık multi vize çıktı. Önceki Yunanistan vizesi de 4 aylık multi'ydi ama kullanmamıştım. Diğer bir vize başvuruda bir yer değişikliği nedeniyle kullanamayınca başvuru evraklarında neden kullanamadığımı açıkladım. Bu sefer tekrar bir şans verip usule uygun bir şekilde çok giriş yapmayı umuyorum. Başka vize başvurum yok. Yunanistan'a taktiğe uygun bir biçimde devam edeceğim anlamının verildiğinden mi haberim olsun isterseniz?

3 Yanıt
0

Vizen hayırlı olsun! 4 aylık multi vize almana sevindim, demek ki başvurunu iyi hazırlamışsın. Daha önceki vizeyi kullanamamanı açıklaman olumlu olmuş. Şimdi usulüne uygun şekilde giriş çıkışlar yaparak sonraki başvuruların için de iyi bir zemin hazırlarsın. Yunanistan'a keyifli seyahatler! 😊

0

Başvurunuzda eski vizeyi kullanamadığınızı açıklayınca, taktiğe uygun hareket ettiğinizi göstermiş olursunuz. Umarım ikinci vizede de sorun olmaz.

0

Başvurunuzda, geçmiş vizesi kullanmadığınızı açıklayarak ilave bilgi vermişsiniz; bu, vize yetkilileri için olumlu bir gösterge. Randevuyu ve diğer işlemleri kendi başınıza halletmeniz, yetkililer açısından titiz davranışınızın bir göstergesi. 4 aylık vize, genellikle iyi bir sonuçtur. Taktik uygulayacaksınız, diye düşünüyorum. Başka bir vize başvuruda sorunun nedeni belirtilmişse, şansınız daha yüksek olur.

Scroll to Top