Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi: Aracıyla Başvuru, Beklenmedik Kısa Süreli Vize

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
79 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için randevu sisteminden uzak durmuş ve aracılık şirketiyle başvurmuşum. 11. Schengen vize başvurum ve daha önce İngiltere vizemi de dahil bir sürü Schengen vizesi var - üstelik 1 yıllık, 6 aylık vs farklı süreli vize görsel tarihini sayınca çok şey oluyor. Ama sonuç 20 günlük vize oldu! Resmen kudurmak üzereyim. Çok şaşkınım ve hak edilene yaklaşılamadığımı düşünüyorum. Diğer herkese red mi geliyor yoksa vize süresi azalıyor mu?

3 Yanıt
0

Canım, inan çok üzüldüm. Bu kadar vize geçmişin varken 20 gün vize vermeleri gerçekten çok saçma olmuş. Şunu bil ki, red alan da çok, süreyi az veren de. Şu an için yapılabilecek bir şey yok maalesef, bir sonraki sefere daha uzun süreli verirler umarım. Sakın moralini bozma!

0

Oof, gerçekten üzücü.

Umarım anlarsın ama bence durumunla ilgili pek bilgim yok. Zaten vize süreçleri öyle rastgele şeylerle dolu. Aracılık şirketini ve başvuru süreçlerini dikkatlice izlemen şart. Belki başka bir uzmanla görüşebilirsin?

0

Pardon ama gerçekten çok şaşırdım. Diğer başvurularınız göz önünde bulundurulursa, bu sonuç tuhaf. Belki başvuru formunu veya belgeleri tekrar kontrol ediniz...

Scroll to Top