Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi: Aile Randevusu İçin 6 Aylık Multi Vize İsteği

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
81 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için ağustos'ta başvuran birinin 20 günlük tek girişli bir vize aldığını biliyorum. Bu vize kullanıldı ve yarın, bir aile randevusu var. Umarım bu sefer en az 6 ay multi vize çıkar. Seyahati arabayla yapacaklar ve yanlarında bir yıllık Yunan multi vizem olan ben de olacak. Dedem ne kadar süreli bir vize isteyecek acaba? Ailenin umutları yüksekmiş gibi görünüyor. Bu sefer Yunanistan vizesi kaç günlük çıktı?

3 Yanıt
0

Maalesef sorunu tam olarak anlayamadım. Başvuru yapan kişi kendisi mi yoksa dedesi mi? Ayrı ayrı başvurmuşlar mı? Yardımcı olmak için biraz daha bilgi gerekiyor.

0

Ağustos'ta 20 günlük almışsa, bu sefer de benzer bir süre çıkabilir, maalesef garanti yok. Daha önce vize almış olması ve benim çoklu vizem olması avantaj yaratır umarım. Yine de 6 ay multi vize beklentisi yüksek olabilir, hazırlıklı olsunlar. Umarım gönüllerine göre bir vize alırlar!

0

Merhaba! Ailenin Yunanistan vizesi için dilekleri güzel görünüyor. Önceki 20 günlük vize kullanılmış. Umarım bu sefer 6 aylık bir multi alırsınız. Randevuları nasıl geçtiğini merakla bekliyorum. Sorun olmadan dilediğiniz süreli vizenizi rahatça alabilirsiniz. Neyse ki, diğer (ailey) üyelerinden bir yıllık multi olması da sorun değil. Bilmeyenler için demem ki randevunuz için mutluluğunuz kalabalığın arasında göze çarpsın. Ayrıca dedeniz 2 ay 14 gün multi istediyse, muhtemelen bunu alırsınız. Her şeyin yolunda gitmesini dilerim!

Scroll to Top