Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi, 6 Ay Süreyle, Üst Üste 5 Başvuruda Reddedildi.

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
99 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için üst üste 5. başvuru yaptım ve dün vizeyi aldım, ama son 4 başvuruda üst üste 6 ay süresi verdiler. Başka EU ülkelerine de seyahat ediyoruz ve vize kurallarını hiç ihlal etmedik. Geçen sefer bile 7 ay vermişlerdi, şimdi neden 6 aya düştü? Bunun bir mantıklı açıklaması var mı?

3 Yanıt
0

Valla, bu durum biraz can sıkıcı olmuş. Yunanistan'ın vize süreleri bazen tutarsız olabiliyor, net bir açıklaması olmayabiliyor. Konsolosluğun kendi iç değerlendirmeleri veya o anki yoğunluk etkili olabilir. Belki başvurunda farklı bir detay dikkatlerini çekmiştir. Yine de pes etme, umarım bir sonraki başvurunda daha uzun süreli verirler!

0

Arkadaşlar, ben de bununla ilgili mücadele eden birisi olarak konuyu size kendi gözlemlerimle anlatayım. Uzatmadan söyleyeyim, vize yetkilileri her başvuru için farklı değerlendirmeler yapıyor. Bir önceki vizelerin geri bildirimleri ve seyahat geçmişi detaylı incelenir. O yüzden uzun süreli vize almak için, seyahatinizin düzenli, ihlalsiz olması ve her defasında daha uzun süreler ile dönebilmenizde fayda var.

0

Malesef vize sürelerinin neden değiştiği hakkında yorum yapamayacağım. Her başvuru dosyası bireysel olarak değerlendirilir.

Scroll to Top