Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi; 3. Başvuru Sonucu 6,5 Ay Multi Vize

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
45 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için 3. başvuruma geçtim, önceki başvurularım şunlarmış; 20 gün, 5 gün, 75 gün, 30 günlük multi. Bu sefer 6,5 ay 90 günlük multi çıktı. Randevuma 3 dakika erken vardım, ama beni direkt aldılar ve 11:40'ta dışarı çıktım. Randevu saati ile işlem süresi arasında bir problem var mıydı, yoksa bu kadar hızlı sonuç almam başvuru sayısından mı kaynaklandı diye düşünüyorum?

3 Yanıt
0

Hızlı sonuç alma nedeninin, önceki başvuruları ve randevu saatinizin etkisiyle direkt ilişkisinin olup olmadğını bilmiyorum, ama gerçekten çok iyi! Tebrikler!

0

Dostum, 3 defa Yunanistan vizesi başvurun. Ve sonunda 6, 5- aylık multi-entry almışsın. Randevu saatinde biraz erken gittin ve bayağı hızlı işlenmiş. Herkesin durumu birbirinden farklı. Bazen hızlı, bazen daha uzun işliyor. Başvuru sayısının, aldığın sonuçla pek bağlantılı olduğunu sanmıyorum. Belki bişey çakışmış olabilir ama şanslı bir adamsın!

0

Selam, vize başvuruların bayağı iyiymiş, tecrübelisin yani. Randevu saatiyle işlem süresi bence normal, sistem yoğunluğuna göre değişiyor. Daha önce vize almış olman kesinlikle etkili olmuştur, sicilin temiz! Kısa sürede sonuç almana sevindim, güle güle kullan vizenle.

Scroll to Top