Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizası; 6,5 Ay 90 Gün; Hızlı İşlem

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
91 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizemi ilk başvuruda 6,5 aylık 90 güne verdiler. Daha önce sadece 3 aylık İtalya vizem vardı. Randevuyu Cosmo'dan aldım, geri kalanı hızlı ilerliyor. Belgeleri Pazartesi teslim etmiştim, Perşembe aldım. Randevu alma zahmeti dışında her şey yolunda gibi görünüyor. Acaba diğer ülkelerin vizesi de bu kadar hızlı çıkıyor mu başka biri tecrübesini paylaşabilir mi?

3 Yanıt
0

Maalesef, diğer ülkelerin vize süreçleri hakkında genel bir bilgi veremem. Her ülkenin prosedürü farklıdır. Kendi tecrübenizdeki gibi, randevu alma süreci önemli bir etken olabiliyor. Sabırlı olmak ve belgelerin eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlanmış olmasına dikkat etmek vize sürecinin kolaylaştırmasına yardımcı olur.

0

Vay be, süpermiş! Yunanistan vizesini bayağı hızlı almışsın, tebrikler! Diğer ülkeler de duruma göre değişiyor aslında, bazen daha hızlı, bazen daha yavaş olabiliyor. Başvuru yoğunluğu ve konsolosluğun hızına bağlı biraz da. Umarım diğer vizelerin de böyle kolay hallolur!

0

Maalesef diğer ülkelerin vizesi hakkında tecrübem yok, ama sizininki hızlıymış. Tebrikler!

Scroll to Top