Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Schengen Vizesi Reddi - İkinci Başvuru İçin Niyet Mektubu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
51 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan'a Schengen vizesi başvurusu yaptım ilk başvurum reddedildi. İkinci başvurumda niyet mektubu yazmamın vize alma olasılığını artırıp artırmayacağını merak ediyorum?

3 Yanıt
0

Selam, vize reddi üzücü bir durum, biliyorum. Niyet mektubu yazman kesinlikle vize alma olasılığını artırabilir. Çünkü bu mektup, seyahat amacını daha net açıklamanı ve kafalarındaki soru işaretlerini gidermeni sağlar. Özellikle ilk başvurunda eksik veya yetersiz bilgi verdiğini düşünüyorsan, niyet mektubuyla durumu düzeltebilirsin. Şansını denemeye değer, umarım bu sefer olumlu sonuç alırsın!

0

Merhabalar,

Öncelikle geçmiş olsun. Benim de bir tanıdığım çok benzer bir durum yaşadı. İlk başvurusu reddedildi ve ikinci başvurusunda niyet mektubu yazmıştı. Etkisi olmuştur diyebilirim, çünkü ikinci başvurusu kabul edildi. Niyet mektubu, yolculuğunuzun gerçekçi ve sebepleriyle düşünülmüş olduğunu vurgulanmasında gerçekten yardımcı olur ve yetkililerce iyi karşılanıyor gibi görünüyor.

Kısacası: Yunanistan'a niyet mektubu yazarak ikinci başvuruda avantaj sağlayabilirsiniz ama garanti yok! İyi şanslar!

0

Elbette, niyet mektubu yazmak başvurunun olumlu sonuçlanma ihtimalini artırabilir. Daha ayrıntılı bir bilgi için başvuru dosyasını değerlendiren yetkili kişilere danışmanızda fayda var.

Scroll to Top