Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Schengen Vizesi Randevu, İtalya/Fransa ile Kıyaslama

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
95 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan'a Schengen vizesi için randevu bulabildim ama 1 ay sonra. İtalya ya da Fransa'dan randevu alamıyorum. Yunanistan'dan başvurmak daha mantıklı olur mu, yoksa yine İtalya ya da Fransa'yı denemeli miyim? Uzun vize alma olasılığım Yunanistan'da daha yüksek mi?

3 Yanıt
0

Selam! Randevu bulabildiysen Yunanistan'dan başvurmak mantıklı olabilir. Vize alırken ilk giriş yapılan ülke önemli diye biliyorum. Yunanistan'dan uzun vize alma olasılığı daha yüksek mi, bilemiyorum ama bir yerden başlamak lazım. Bence Yunanistan'ı değerlendir, diğerlerini de ara sıra kontrol etmeye devam et. 😊

0

Başvuru yapman gereken ülkenin vize alma olasılığını etkileyeceğini sanmıyorum. Randevu bulmak en önemlisi.

0

Merhaba! Yunanistan'dan başvurma fikrine sıcak bakıyorum. Uzun vize alma olasılığının yüksek olup olmadığını bilemem, ancak sana şu bilgileri verebilirim: Geçmiş vizelerinden yola çıkarak Schengen vizesinde "iyimser" bir izlenim bırakabilirsin, sanki iyi bir yolculuk geçmişin vadeden gibi, uzun vize almanı destekleyebilir. Başvuranların genel profili her zaman değerlendirilme kriterlerinde önemli rol oynar. Arada uzunluğun pek tesir etmediği durumlarda olmuştur, bu açıdan yeni deneyim yapma konusunda hakikaten destekçiyim. İstatistiki verilerle desteklenemiyor.

Scroll to Top