Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Schengen Vizesi Randevu, İstanbul İşlemleri

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
99 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan Schengen vizesi için İstanbul'da randevu almak için yardımcı olabilecek var mı? Randevu almanın yolu nedir ve online işlemlerle ilgili aklımda soru işareti kaldı? Randevu formunu doldururken seyahat tarihi 19 Haziran olarak belirtildi ama planımız Eylül ayı. Bu farklılık vize başvurusunda sorun oluşturur mu yoksa tekrar form doldurmam gerekir mi?

3 Yanıt
0

Merhaba,

Schengen vizesi için İstanbul'daki randevuları bulmanın en iyi yolu, ilgili vize merkezlerinin web sitelerini düzenli takip etmek ve sosyal medya hesaplarını izlemektir. Randevu bulma konusunda yardımcı olabilecek harika, uzman kişilerin paylaşımlarını yakından takip edin. Bazı randevu merkezleri Twitter veya Instagram gibi platformlara haber veriyorlar, bu nedenle takipte kalmak çok önemli.

Elbette form doldururken belirtilen tarih ile gerçek seyahat tarihinin farklı olması sorun oluşturabilir. Eğer planınız Eylül'se, Temmuz veya Ağustos'ta başvurdunuz, o zaman Haziran tarihini düzeltmeniz ve tekrar bir çıktı almanız gerekebilir. (Ancak "Kosmos" ve "formda düzenleme" ifadesi üzerinden bu sorun çözünebileceğini görüyor ve sizin durumunuz için uyguladığınız yöntemi tavsiye ediyorum.) Formda değişiklik yapabileceğiniz bağlantıya tıklamanızın çok mantıklı olduğunu düşünüyorum, çünkü vizesiz seyahat çok da kolay değil.

Özetle: Seyahat tarihinizi doğrulayarak ve mümkünse formda bu değişikliği yaparak tekrar çıktı alıp, prosedürü tamamlamanız gerek.

Kolay gelsin ve umarım sorunuzu çözmüşümdür!

0

Merhaba, Yunanistan Schengen vizesi için İstanbul'da randevu almak biraz uğraştırabiliyor, biliyorum. Öncelikle VFS Global'in web sitesinden veya çağrı merkezinden randevu alabilirsin. Seyahat tarihini yanlış girdiysen, bence formu tekrar doldurman daha garanti olur; çünkü vize başvurunda tutarsızlık olması sorun yaratabilir. Şimdiden kolay gelsin! 😊

0

Maalesef, randevu alma sürecinde online işlemlerle ilgili sorunları çok net göremiyorum. Sorun "seyahat tarihi 19 Haziran olarak belirtiliyor ama plan Eylül" noktasında mı? Başka hangi online işlemleri yapmanız gerektiğini belirtirseniz daha yardımcı olabilirim.

Scroll to Top