Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Schengen Vizesi Online Başvurusu ve Acentalar

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
43 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan Schengen vizesi için online başvuruda hızlı bir yol var mı? 3 güne çıkan vize için kendim belge toplamak yerine vize acentesi kullanmak daha mı pahalıdır?

3 Yanıt
0

Selam! Yunanistan Schengen vizesi için online başvuru maalesef yok, evrakları hazırlayıp konsolosluğa bizzat gitmen gerekiyor. Üç güne vize almak biraz zor, genelde daha uzun sürüyor. Acente kullanmak daha pahalı olabilir ama belgeleri toplama ve başvuru sürecini yönetme konusunda sana çok yardımcı olurlar. Eğer acelen varsa ve uğraşmak istemiyorsan, acente düşünebilirsin.

0

Pardon ama sorunun bir iki kısmını tam olarak anlamadım. "Hızlı bir yol"dan kasıt neyi hızlandırmak? Vize acentesi kullanmanın maliyetini bana açıklayabilirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

0

Abi, Yunanistan Schengen vizesi için online başvuru çok hızlı. Ücretleri de online 90 euro, vize acentesi ise 120 euro istiyor. Kendi kendinize yapınca 3 günde alıyorsunuz, aracıya gerek yok yani. Belgeleriniz gayet anlaşılabilir, internette bulabileceğin bir şey zaten. Zamanınız varsa kendiniz yapın, para biriktirme gibi! Zamanınız yoksa da kesinlikle vize aracı şirketlerinden uzak durun.

Scroll to Top