Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Schengen Vizesi Giriş Hakkı Hesaplama

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
79 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Daha önceki 1 yıllık Schengen vizelerim vardı, şimdi ise sürekli 2,3,4 aylık vizeler alıyorum, her sefere de 4-5 kez Yunanistan'a giriyorum. Toplamda 16 Schengen girişim var. Vize süremle ne kadar giriş hakkım olacağını nasıl hesaplayabilirim?

3 Yanıt
0

Valla, vize sürenle giriş hakkını hesaplamak biraz karmaşık. Vizenin üzerinde "Süre" ve "Giriş Sayısı" yazar. Örneğin, "90 gün" ve "çoklu giriş" yazıyorsa, 180 gün içinde 90 günü aşmamak şartıyla istediğin kadar girebilirsin. Ama tek girişliyse, vize süren bitmese bile bir kere girdikten sonra vize geçerliliğini kaybeder. Vizenin üzerindeki bilgilere dikkat etmende fayda var!

0

Merhaba! Üzgünüm ama maalesef vize talebini nasıl değerlendirdiklerini söyleyemem. Her başvuru dosyası farklı değerlendiriliyor. O kadar girişte, o sürelerde vize alma şeklin çok az, veya hiç yardımcı değil. Kısacası, şunu söyleyebilirim: Sabırlı olursan, umarım daha uzun bir vize alabilirsin. Sonuçta, ne kadar uzun süreli vize alacağını, giriş hakkın vize sürenle hesaplanarak belirleniyor diye söylenebilir. Her zaman seyahat amacın ve geçirdiğin süre, tekrar ettirdiğini hesaba kattığınızda daha uzun süre kalmak için geçerli olabilir. Ama garanti edemem. İyi şanslar!

0

Pardon ama sorunu tam olarak anlayamadım. Schengen vizesi ile giriş hakkı/sayısı arasında nasıl bağ olduğunu açıklayabilir misin?

Scroll to Top