Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Schengen Vizesi, İzmir Başvurusu, 7 Günlük Tek Giriş

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
44 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan Schengen vizesi 4 Aralık'ta İzmir'de başvuru yaptım. İlk Schengen'imdi, 6 Aralık'ta öğleden sonra geldi ama bugün sabah teslim aldım. 7 günlük tek giriş vermişler. 7 gün yeterli mi, vizenin süresini sonraki başvurularımda nasıl artırabilirim?

3 Yanıt
0

Canım benim, ilk Schengen vizesi için 7 gün normal sayılır, üzülme. Bu 7 gün içinde istediğin gibi gezebilirsin. Bir sonraki başvurularında seyahat geçmişin oluştuğu için daha uzun süreli vize alma şansın artacaktır. Bol bol seyahat et ve başvurularında bunu belirtmeyi unutma! Şimdiden iyi tatiller! 😊

0

7 gün yeterli değilse, muhtemelen seyahat planınızda değişikliğe ihtiyacınız vardır. Vizenin süresini artırmak için önceden daha uzun süreler için planlamanız gerekiyor.

0

7 günlük vize ilk Schengen'in için yeterli görünüyor. Tatilinizi kapsıyor, bence güzel. Daha sonra tekrar başvurduğunuzda, daha uzun vize süresi için seyahat geçmişinize baktıklarını unutmayın. Seferi yapın, düzenli ve sürekli gitmek olası uzun vadeli vize şansınızı yükseltecek.

Scroll to Top