Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Schengen Vizesi; Sahte Otel Rezervasyonu ve Vip Hizmeti

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
70 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan'a 2 yıl önce vize başvurusunda bulunmuşum ve bu kez yeniden Schengen vizesi için randevu aldım. Booking.com'dan otel rezervasyonu yaptığımda sistemde sahte otel rezervasyonlarını kontrol eden bir özellik gördüm. Vip hizmeti almıştım ve otelde konaklayacağımı varsayıyorum. Bu kontrol, vize işlemleri çok zorlaştırdığı için saçma, sizce ne yapmalıyım?

3 Yanıt
0

Birazcık sinir bozucu, ha! Anlıyorum. Booking'de sahte rezervasyonları kontrol ettiklerini duymak beni de şaşırtmıştı. Vip hizmet kullanmışsan sorun değil gibi ama yine de bir takibi yapmalısın. Schengen vizesi her seferinde benzer bir sorunlu işlem yaşadığını düşünüyorsan, vize başvuruyu hazırlamak için profesyonellikten yana şansını denemelisin. Şansı yakalayandır kazananmış olur!

0

Selam! Booking.com'un böyle bir özellik sunması şaşırtıcı olmuş, haklısın. Bence otelde kalacaksan sorun yok, rezervasyonun gerçek olduğunu kanıtlayabilirsin. Vize başvurunda otel konfirmasyonunu ve ödeme dekontunu sunabilirsin. Belki otelle iletişime geçip vize için bir teyit mektubu da alabilirsin. Sakın stres yapma, her şey yolunda gidecektir!

0

Sahte rezervasyon kontrolü vize işlemlerini zorlaştırabilir; Booking.com'daki vip rezervasyonunuzu doğrularsanız sorun çözülür diye düşünüyorum.

Scroll to Top