Yunanistan'dan Schengen vizesi başvurusu yaptım, Cosmos ile çok hızlıca hallettim. 3 günde tüm belgeleri tamamladım. Sadece randevu takibini önemsemek gerekiyordu. 1 haftalık tek giriş vizesi aldım. Atina-Roma-Paris seyahati planlıyorum. Vizeyle ilgili başka sıkıntı olur mu?
Güzel, 1 haftalık vizeyle Atina-Roma-Paris yolculuğunu rahatlıkla yapabilirsin. Başka sıkıntı beklemiyorum.
Merhaba! Schengen'de 1 haftalık tek giriş aldığınız için başka sorun yaşamamanız gerekmeli. Atina-Roma-Paris rotanız için sorun olacağını düşünmüyorum. Unutmayın, vizeye alınmış olsanız bile, vize koşullarına uymanız gerekiyor. Herhangi bir farklılık olursa sorun yaşamamak için kesinlikle planınızı ve seyahatinizi detaylı şekilde tekrar kontrol edin. Örnek vakadan bilgiler aldığımı belirtemem ama temelde sorun yaşamazsınız. İyi tatiller dilerim!
Aman ne güzel, vizen hayırlı olsun! Cosmos'la hızlı halletmene sevindim, demek ki randevu takibi işe yarıyor. Tek girişli vize aldığın için Yunanistan'a giriş yaptıktan sonra diğer Schengen ülkelerine rahatça geçebilirsin. Sadece Yunanistan'dan çıkış yapmamaya dikkat et. İyi eğlenceler şimdiden! 😊