Yunanistan için 15 gün sonra randevu aldım ama pasaportu teslim ettikten 4 gün sonra vize yapılacaksa eğer Schengen vizesi için kısa süreli tek girişli olacağına emin olabilir miyim?
Merhaba, vize süresi ve giriş sayısı pasaportu teslim ettikten sonra belirleniyor. Başvuruyu yaparken belirttiğin seyahat planına ve konsolosluğun değerlendirmesine göre değişebilir. Genelde ilk Schengen başvurularında kısa süreli ve tek girişli vize veriyorlar. Yine de kesin bir şey söylemek zor, umarım istediğin gibi olur!
Schengen vizesi için 15 gün sonra randevu aldığınızı ve pasaport teslimatından 4 gün sonra vize yapılacağını söylüyorsunuz. Evet, kısa süreli tek girişli vize olacağından emin olabilirsiniz, randevu ve pasaport bilgilerinin bu şekilde bir işlemden çıktığını biliyorum.
Merhaba! Dediğiniz gibi, pasaport teslimatından 4 gün sonra vize alabiliyorsanız muhtemelen kısa süreli tek girişli Schengen vizesi olacaktır. Daha uzun süreli veya çok girişli vize konusunda kesinlik yok, maalesef o konuda tahminde bulunamıyorum. İyi şanslar!