Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan 22 Günlük Tek Girişli Vize; Önceki Schengen/Red Hakkında Tavsiyeler

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
82 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi aldım ama sadece 22 gün tek girişli çıktı. Daha önce Hollanda'dan 30 günlük tek girişli Schengen vizesi almıştım. 3 ay önce de Yunanistan'dan red cevabı almıştım. Bu 22 günlük vize ile ilgili herhangi bir yol ya da tavsiyeniz var mı?

3 Yanıt
0

Hey, geçmişin nasıl olduğunu üzücü ama 22 günlük vize iyidir, kabul edildiğin için sevinmelisin! Hollanda'da 30 günlük kalışa sahip olman biraz şans faktörünü iyileştirdi gözüküyor. Daha önce red almış olsan da, tek giriş şartı biraz yorucu geldiyse, bu konuda çok fazla yapabileceğimiz yok gibi. Keyfini çıkar!

0

Anlıyorum, bu durum can sıkıcı olabilir. Öncelikle vizenin süresine ve giriş sayısına dikkat ederek seyahat planını yapmanı öneririm. Eğer vize süren yeterliyse, Yunanistan'a giriş yaptıktan sonra başka bir Schengen ülkesine geçebilirsin. Ancak tek girişli olduğu için Yunanistan'dan çıktıktan sonra tekrar giriş yapamazsın. Bir sonraki vize başvurunda daha uzun süreli ve çok girişli vize istemeyi deneyebilirsin.

0

Malesef ekstra gün için yapabileceğim bir şey yok. Schengen kurallarına göre böyle.

Scroll to Top