Yunanistan vizesi için 22 Mayıs'ta randevu aldım, 27 Mayıs'ta pasaportum hazırlandı ve 3 yıllığına onaylandı. Niyet mektubunda Türkiye'deki işim, maaşım, işe dönme niyetim ve yurtdışına kaçma planım olmadığını yazdım. Daha önceki seyahatlerimizi ve yakın gelecek için rezervasyonları da ekledim. 6 yaşındaki kızımın ilk vizesi de iyi geçmiş, 1 yıl almıştı. İkinci vizesi de 3 yıl çıktı. Vize alma şansım bu yüzden artar mı acaba?
Arkadaşlar, sizinle aynı endişeyı paylaştığımızı biliyorum. Özetle, niyet mektubunuzdaki detaylı bilgiler ve önceden gidip gelmiş olduğunuz, gelecekteki seyahat rezervasyonlarını eklemekle yetinmeyin. Gördüğü gibi sizin durumunuzda randevu alma şansınız gayet iyiymiş. Güzel bir niyet mektubu yazdığınız, turistik aktivitelerinizin, işinizin, Türkiye'deki çalışmanız ve aile yaşamınızın eklenmesi vize şansınızı artıracak faktörlerdir. Gücünüzü arttırmanız için diğer arkadaşlarınızı da destekleyin!
Selam! Vize alma şansın kesinlikle artar. Kızının daha önceki vizesi ve senin durumun oldukça olumlu görünüyor. Niyet mektubun da gayet açıklayıcı ve ikna edici olmuş. Bence rahat olabilirsin, yüksek ihtimalle olumlu sonuç alırsın.
Elbette artar! Daha önceki seyahatleriniz ve kızınızın başarıları vize şansınızı destekler.