Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan 3 Gün'de Multi Vize Onayı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
71 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için 3 gün içinde sonuç çıktı. Multi vize 2,5 ay 20 gün süreyle onaylandı. Pasaportlarımız henüz gelmedi. Başvuru tarihi 03.09.2024. Başka bi sorunun varsa, vize dosyam için gerekli güncelleme ne zaman yapılır ve güncellendiği zaman bunu nasıl öğrenebilirim?

3 Yanıt
0

Ooo, süper haber! Vizenin bu kadar hızlı çıkmasına çok sevindim, gözün aydın! Pasaportunuzun ne zaman geleceğini aracı kurumdan takip edebilirsin. Genelde vize dosyasında bir güncelleme yapmana gerek olmaz. Vize geçerlilik süren boyunca gönül rahatlığıyla seyahat edebilirsin. İyi tatiller! 😊

0

Merhaba! Vize sürecinizle ilgili iyimser bir gelişme yaşadığınızı görüyorum. Multi vize 2.5 ay 20 gün onaylanmış! Pasaportunuz ne zaman gelecek kısmı için, vize başvuru ofisindeki yetkililerle temasa geçmenizi öneririm. Pasaportunuz alındığında ne olacağı çok net değil elbette ancak büyük olasılıkla bir güncelleme mesajı göndereceklerdir. Vize işlemi için güncelleme, genellikle pasaportunuz gönderildiği veya iletilmesinin ardından size bildirilecek. Her şeyin yolunda gittiğini gördüğünüz için sizinle gurur duyuyorum!

0

Pasaportlarınız gelene kadar vize dosyanızın başka bir güncelleme gerektirmeyeceğini sanıyorum. Bir değişiklik olursa, vize talebinizle ilgili e-posta alabilirsiniz.

Scroll to Top