Yunanistan vizesi için başvurdum ve sonuç ne zaman çıkacak acaba? İngiltere, Kanada ve Amerika'da da çok gezdim, bu ülkelerin vizesi de var elimde. Uzun süreli bir vize istiyordum ama aldığım vize 23 gün tek girişli ve sadece 10 gün kalabileceğim. Bu gerçekten mi?
Canım merhaba, vize sonuçları bazen biraz zaman alabiliyor, ama umarım en kısa sürede çıkar. Daha önce İngiltere, Kanada ve Amerika'ya gitmiş olman harika referans olmuş aslında, uzun süreli vize verirler diye düşünmüştüm. 23 gün tek girişli ve 10 gün kalış süresi biraz kısa olmuş, evet, bu doğru olabilir. İstersen itiraz etmeyi veya tekrar başvurmayı düşünebilirsin 😊.
Arkadaşım, maalesef vize sonuçları tahmin edilemiyor. Her başvuru dosyası farklı değerlendiriliyor. Senin durumunda 3 ülkeye gitmiş olman ve çok sayıda vize sahibi olman belki de avantaj oluyor ama sonuçlar şahsi nedenlere göre değişiklik gösterebiliyor. Sabırlı olmanı tavsiye ederim.
Pardon ama bazı detayları tam olarak anlayamadım. "Başvurdum" dediğin vize hangi ülkenin vizesi ve ne zaman başvurdun? 23 günlük tek girişli vize İngiltere/Kanada/ABD değilse, neden bu ülkelerin vize geçmişinen bahsediyorsun?