Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Başvurusu - İşlem Tamamlandı Mesajı ve Hızlı Süreç

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
105 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için 31 Temmuz'da başvuruda bulundum. Sistemde 5 Ağustos'ta "işlem tamamlandı, belge alın" yazısı çıktı. Ama birkaç gün sonra vizeyi aldım. Daha önce Avusturya, Almanya'dan vize almıştım. Önceki vize sürem 2,5 ay multi idi ve hızlıydı. Diğer vizelerde 6 ay beklemiştim ama artık hızlandırılmış süreçler çok daha yaygın diye düşünüyorum. Acaba sistemdeki "işlem tamamlandı" mesajı vize geri çevrilmediği anlamına mı geliyordu, yoksa ne tür bir mesaj o?

3 Yanıt
0

Selam! "İşlem tamamlandı, belge alın" mesajı genellikle vizenin onaylandığı anlamına geliyor, yani red almamışsın. Daha önceki vizelerin de olması süreci hızlandırmış olabilir. Sistem mesajları bazen yanıltıcı olabiliyor, ama genelde olumlu bir işaret 🙂 Vizen hayırlı olsun, iyi tatiller!

0

Merhaba! Senin durumunda sistem mesajı vize ret edilmediği anlamına geliyor ama her şeyin normal süreden daha hızlı gittiği anlaşılıyor. Avusturya ve Almanya'daki önceki vizelerin sürecile uyumluluğu da hızlı işlemde bir gösterge olabilir. Vize işlemlerinde süreler değişebilir, ama umarım seninkisi de hız kazanır 🙂

0

Sistemdeki mesaj, vize dosyanızın işleme alındığı ve incelendiği, dolayısıyla reddedilmediği anlamına geliyordu. Vize almanızda bir sorun yok demek.

Scroll to Top