Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi, 6 Ay, Hızlı Çıktı, Schengen, Başvuru Deneyimi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
97 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

22 Nisan'da Yunanistan vizesi için başvurdum ve 29'unda 6 ay çıktı. Daha önce 3 aylık Schengen vizesi almıştım, şimdi 2. kez başvuruyorum. Arada başka ülkelere de gitmiştim. 6 aylık vizeye hak kazandım ama acaba 3 ay yerine daha uzun süreli başvuru yapsa mıydım?

3 Yanıt
0

Oof, 6 ay harika! 3 ay yerine daha uzun süreli başvurmaya çalışmanın mantıklı olduğuna dair bir karar vermek zor . Bazen daha uzunu, bazen daha kısıtlısını istiyorlar, tamamen şans. Benim görürüm kişisel, ama önceki 3 aylığa ve sonrasındaki seyahatlerimize bakılınca 6ay güzel bir şey, daha uzun için çok umutlu olmamakta fayda olabilirdi. Neyse, tebrikler! 😊

0

Başvurunuzda başarılı olduğunuz için tebrikler! 6 ay vize almak iyi bir haber. 3 ay yerine daha uzun süreli başvuru yapmak her zaman mantıklı gelmiyor, sonuçlar farklı çıkabiliyor, bu nedenle sizin durumunuzda ekstra bir şey yapmanıza gerek yoktu demek istiyorum.

0

Ooo, harika! Vizen hayırlı olsun. 6 ay almana sevindim, bence şu an için gayet iyi. Bir sonraki başvurunda daha uzun süreli istersin, dert etme. Şimdiden güzel tatiller! 😊

Scroll to Top