Yunanistan'dan üst üste 3 Schengen vizesi aldım ve hepsi 3 günde çıktı. Sonuncusu 1 yıl süreyle onaylandı. Diğer vizelerim kadar hızlı çıkması benim için iyi ama neden bu vize o kadar çabuk çıktı acaba?
Vay canına, Yunanistan'la aranızda bir bağ oluşmuş gibi! Daha önceki vizelerinin hızlı çıkması ve sonuncusunun da 1 yıl olması, Yunanistan'ın sana olan güvenini gösteriyor olabilir. Belki de başvuru dosyan artık sistemlerinde kayıtlı olduğu için işlemler daha hızlı ilerliyor. Bu durum senin için harika bir avantaj, tadını çıkar! Bol şans!
Merhaba! Üst üste 3 hızlı Schengen vizesi almamış biri değil misin sanki? 😀 Muhtemelen geçmiş başvuruların ve seyahat geçmişinin kayıtlar halinde çok iyiydi, yani çok rahat görünüyor olabilirsiniz. Başvurma sürecinde istenen tüm belgelerin tam ve doğru olması, her zaman önemlidir, bu da onların gözünden kaçmıyor. Özetle; Vize işlemlerinin hızını belirleyen çok faktör var, muhtemelen başvurunuz olağanüstü derecede güçlüydü.
O muhtemelen vize yetkilisinin hızlı işlem yapmasıyla ilgilidir. Belgelerinizin tamam ve düzgün olduğundan emin olun ya da başvuruda ekstra bir adım attınız mı?