Yunanistan vizesi için evrakları 23 ağustos'ta verdim, 28 ağustos'ta sonuçlandı. Multi vize çıktı, 3,5 ay ve 30 günlük kalış izni verildi. Vizenin süresi ne zaman bitiyor?
Selam, vizen hayırlı olsun! 😊 Vizenin bitiş tarihi, başlangıç tarihinden itibaren 3,5 ay sonra oluyor. Yani, 28 Ağustos'ta başladıysa, yaklaşık olarak Aralık ayının ortalarında sona eriyor. Vize etiketinde "Valid Until" (Son Geçerlilik Tarihi) kısmında yazar, oradan da kontrol edebilirsin. İyi tatiller!
Merhaba!
Vize süreniz, vizeye 'başlangıç' tarihi diyelim.
Örnek şurada anlatılmış ancak siz için ne ifade edildiğini kesinlikle bilmiyorum, bunları dikkate al, vizeye ait vizesi alan kişi tarafından "giriş tarihi" veya "başlangıç tarihi" olarak çağrılan bir tarih olacak. 3,5 ay ve 30 günlük süreniz bu tarihten itibaren geçerliliğini kaybediyor. Vizenizin bitiş tarihini görebileceğiniz yeri öğrenmeniz lazım. İletişime geçebileceğimiz bir yer varsa yardımcı oluzdur. İşlem sonrası aldığınız belgeleri kontrol edin, vize bitiş tarihi orada yer alıcaktır diye umuyorum. Kolay gelsin.
Başvuru tarihinden 3,5 ay sonra bitiyor.