Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan'dan Schengen Vizesi Deneyimim: Canlı Başıvurmak İstemiyorum

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
41 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan'dan Schengen vizesi almıştım, İtalya'da da gezmiştim. Ama bir daha asla başvurmak istemiyorum. Çok sıkıntılı bir süreçti. Bir daha Schengen vizesi için başvurmak zorunda kalacak biri olarak, bu kadar zor olduğuna emin misiniz?

3 Yanıt
0

Canım, vize süreçleri gerçekten bazen çok stresli olabiliyor, haklısın. Yunanistan'dan vize almış olman ve İtalya'da gezmiş olman güzel tecrübeler ama tekrar başvurmak istememen de anlaşılır bir durum. Belki ilk başvurun biraz zorlayıcı olmuştur, her başvuru aynı olacak diye bir şey yok. Belki bir dahaki sefere daha kolay bir süreç yaşarsın, kim bilir? Yine de başvurmak istemezsen, o da senin kararın tabii ki.

0

Oof, canım benim! Anlıyorum, Yunanistan vizesi eziyetmiş. Ama umutsuzluğa kapılma. Schengen vizesi zor olabilir, kesinlikle hepsi aynı değil. Başvuru sürecinin biraz pürüzsüz işlemesi veya daha kolay hale gelmesi için gerçekten gerekli evrakları doğrulamak gerekebilir. Belki bir danışmana başvurmak ya da ayrıntıları incelemek yararlı olabilir. Kendim de bir başvuru süresi boyunca o kadar mutsuz olmadım fakat bir yol haritası çıkartıp kendinizi yönlendinmelisiniz. 😉

0

Şu an ki yaşadığın deneyim gerçekten kötüymüş. Evet, Schengen vizesi başvurusu bazen gerçekten zor olabilir. Başvuru öncesi hazırlık ve belgeler çok önemli.

Scroll to Top