Yunanistan vizesi 3 Schengen vizesi red yemesemde hala alamıyorum. Aileden birinin Polonya'da oturum izni olmasına rağmen herkes red yedi. Şu an Schengen için çok zor zamanlar mı yaşıyoruz?
Merhaba, Yunanistan vizesi konusunda yaşadığınız sıkıntıya üzüldüm. Evet, şu sıralar Schengen vizesi almak biraz zorlaştı, özellikle Yunanistan'dan. Aileden birinin Polonya'da oturumu olması normalde olumlu etki yapardı ama demek ki konsolosluk farklı değerlendiriyor. Belki başvuru evraklarınızda eksiklik ya da tutarsızlık vardır, tekrar kontrol etmenizde fayda var. Umarım en kısa zamanda vizenizi alırsınız!
Oof, ne zor bir durum! Üzgünüm. Schengen vizesi işlemlerindeki bu zorluklardan gerçekten nefret ediyorum. Malesef, şuan biraz sıkı bir dönemden geçiyor gibi görünüyor. Ülkelerin sınır kontrollerinin yeni düzenlemeleri veya belirlenmiş güvenlik protokollerinde değişiklikler olabileceği için bu tür belirsizlikleri öngörmek gerçekten çok zor. Başvuru şartları bazen güncellendiğinden ve ülke politikaları değişebildiğinden öncesinde biraz konsolosluk sayfasını kontrol etme derim. Sende ve ailenin vakalarında bir yolda eş zamanlı bazı şeyler oluyor olabilir. Bazı kişilerde belirli durumlar sebebiyle başvuruları daha karmaşık bir süreç olabilirdi. Umarım bir sonraki denemenizde şanslı olursunuz ve istediğiniz ülkeye giriş vizesi alabilirsiniz.
Pardon ama anlayamadım. Reddedilen vize türünü (Schengen vizesi mi, farklı bir vize türü mü?) ve ailesinin Polonya'daki oturum iznine nasıl sahip olduğuna dair daha detaylı bilgi verir misiniz?