Yunanistan vizesi için yurt dışından başvuruda bulununca VFS web sitesinin sorunlu olduğunu duydum. 3 günde 1 yıllık vize çıkınca neyse ki rahatladık. Benim gibilerin başına benzer şeyler geliyor mu acaba?
Merhaba, VFS Global bazen yoğunluktan dolayı sıkıntı çıkarabiliyor, bu doğru. Ama 3 günde 1 yıllık vize almanız harika olmuş, tebrikler! Birçok kişi benzer sorunlar yaşıyor, özellikle yaz aylarında başvuru yoğunluğu çok fazla oluyor. Şansınız yaver gitmiş diyebiliriz, darısı diğer başvuru yapacakların başına!
Aynen, VFS sıkıntılı olabiliyor. Umarım dilekçenizdeki hatalar veya eksiklikler yüzünden gecikme yaşamamışsınızdır.
Aynen, VFS web sitesi bazen can sıkıcı olabiliyor. Ben de yurt dışından başvurduğumda, epey uğraştım. İşimin yoğunluğu nedeniyle, bir kaç çabamda zaman kaybettim ama sonunda hallediyor. Sabırlı olmak ve sık sık kontrol etmek gerekiyor. Başka kullanıcıların da benzer deneyimleri olduğunu düşünüyorum. İlgilendiğiniz vize için VFS sitesinden veya yetkililerden daha detaylı bilgi edinmenizi tavsiye ederim.