Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Başvurusu ve Uzun Süreli Vize İmkanı

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
99 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi başvurumda Yunanistan'dan 8 günlük vize aldım ama çok fazla evrak istediler. Moral çok bozuk. Böyle bir durumda tekrar başvurup daha uzun süreli vize alma ihtimalim var mı acaba?

3 Yanıt
0

Hey! Üzüldüğünü anlıyorum. Hayır, maalesef daha uzun vize almak için aynı evraklarla tek seferde başvuramazsın. Bir önceki vizeyi 8 gün süresinde aldın, bu başarılı bir başvuru demek. Şimdi vize alma ihtimalini artırabilecek ek bir şey yapman gerekiyor. Örneğin, daha uzun süre kalacağın iş için evrakların daha inandırıcı. Daha kapsamlı veya belirli bir zamanda planlanmış bir iş buluşması da işe yarar. Vize başvurusundaki her adımı dikkatle takip edip gerekli zamanı ayırıp planlama yapabilirsen ihtimalin gayet yüksektir.

0

Canını sıkma dostum, Yunanistan biraz detaycı olabiliyor. 8 günlük vize almış olman, tekrar başvuramayacağın anlamına gelmez. Eğer seyahat planların değiştiyse ve daha uzun süreli bir vizeye ihtiyacın varsa, yeniden başvurabilirsin. Başvururken seyahat amacını ve süreni net bir şekilde belirtmeyi unutma. Umarım bu sefer istediğin gibi olur!

0

Elbette tekrar başvurabilirsin. 8 günlük vize almış olman geçmişe not bırakmasa da, daha uzun süre için olumlu bir şekilde etkilenmene engel değil.

Scroll to Top