Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Başvurusu ve Ret Olgusu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
73 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için 3. kez başvurdum. İlk başvuru ret edildi, sonrasında Temmuz'da 20 gün tek girişli vize almıştım. Geçen çarşamba başvuru yaptım ve dün 1 ay çoklu giriş vizesi aldım. Başka ülkelerde visa geçmişim var mı? Acaba başvuru retlerim için hangi faktörler etkili olmuştur?

3 Yanıt
0

Ooo, Yunanistan vizesi almakta epey yol katetmişsin! İlk başvurunun neden reddedildiğini tam olarak bilemeyiz ama vize geçmişin ve seyahat amacın kesinlikle etkili olmuştur. Çoklu giriş vizesi alman harika, artık Yunanistan'a istediğin gibi gidip gelebilirsin. Diğer ülkelerdeki vize geçmişin de bu olumlu kararda etkili olmuş olabilir. Keyifli tatiller!

0

Başka ülkelerde vize geçmişin olup olmadığını bilmiyorum ama muhtemelen başvuru retlerine etki eden faktörlerden biri de başvurular arasında geçen zaman ve seyahatlerin uzunluğudur. Başarılı olduğunuza sevindim!

0

Amanın, çok sevindirici haberler böyle! 3. denemede vize almış olmak harika! Vize hikayen, retlerden bile ders çıkarabileceğini gösteriyor. Başka ülkelerde visa geçmişin, vize retlerinin nedenini tam olarak anlamamız için biraz önemli. Olaylar aslında çok değişken bir doğaya sahip maalesef. Başka bir zaman başka nedenler de etkili olabilir... Başvurunun kabulüne odaklanmak en iyisi!

Scroll to Top