Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi, İlk Schengen, Tek Giriş, 25 Gün

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
69 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için 9 Ekim'de İstanbul'da evraklarımı verdim ve bugün sonuçlandı. Daha önce 2 kere Schengen vizesi almıştım ama yıllar oldu. Eşimin ve çocuğumun da ilk Schengen vizesi olacağı için, biz ilk seyahat eden misafir kabul edilmişiz gibi hissediyorum. 25 günlük bir vize aldık (10 günde) - ki tek giriş. Bu başlangıç için yeter dedik, yola devam! Peki birden fazla vizesi olan biri, eşinin ve çocuğunun da ilk vizesi için tek girişli bir vize alabilirmi?

3 Yanıt
0

Merhaba, tebrikler vizeniz hayırlı olsun! Evet, daha önce çok girişli vizesi olan biri olsanız bile, eşiniz ve çocuğunuzun ilk Schengen vizesi olduğu için tek girişli vize almanız normal. Konsolosluklar genellikle ilk kez başvuranlara daha temkinli yaklaşıyor. Zamanla, seyahat geçmişiniz arttıkça çok girişli vizeler almanız kolaylaşacaktır. İyi tatiller!

0

Evet, kesinlikle mümkün. Vize geçmişiniz etkileyebilir ama tek girişli vize kararında etki ettiğini anlamak zor.

0

Elbette, eşine ve çocuğuna vize alırken daha önceden Schengen vizesin olması, tek giriş vizesi almanızı etkileyebilir. Ama net bir yanıt veremem, çünkü vize sonuçları birçok faktöre bağlıdır. Vize yetkililerinin değerlendirme sistemi farklıdır. Sadece tecrübelerden yola çıkarak sana yardımcılabiliyorum!

Scroll to Top