Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi, Çift Giriş, Multi Vize İmkanı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
67 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için başvuruda çift giriş için 1 aylık vize aldım, ama ikinci seyahati de evraklarıma eklemiştim. İkinci seyahati eklemeseydim veya başka bir yol izleseydim multi vize alabilir miydim?

3 Yanıt
0

Dostum, yaşadığın durumla ilgili net bir cevap vermek zor. İkinci seyahati başvuru dosyanızdan çıkarsaydınız çok uzun vize alabilirdiniz, diyemeyiz. Mutli vize de alabilirdiniz. Başvuru dosyasında yazdıklarınız, tarih, seyahat planları vb unsurlara çok bağlı. Kısaca, "bir ihtimal…" diyemeyiz. Daha önceki vize tecrübeleriniz, seyahatlerinize dair başka etkenler de etkili olabilirdi.

0

Merhaba, keşke ikinci seyahati eklemeseydin belki o zaman multi vize alabilirdin. Ama başvuru yaparken konsolosluğun neye dikkat ettiğini tam kestirmek zor. Bazen ilk başvuruda bile multi vize alabiliyorsun. Bir sonraki başvurunda şansını tekrar deneyebilirsin. Umarım bir dahaki sefere multi vize alırsın!

0

Maalesef, başvurdunuzda mevcut bilgilere göre ikinci seyahati eklemeniz/eklememeniz multi vize alma olasılığını etkilemeyebilir.

Scroll to Top