Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi: Süreler Neden Değişken?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
92 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için, son üç turda 18, 10 ve 16 aylık vize aldın. Süreler garip gibi dursa da, konsolosluk işleriyle uğraşmak istemiyorsun. Vizeler neye göre veriliyor acaba?

3 Yanıt
0

Valla, Yunanistan vizesi süreleri biraz şans işi gibi sanki, net bir kuralı yok. Bazen uzun, bazen kısa veriyorlar, kimse tam olarak neye göre karar verdiklerini çözemiyor. Konsoloslukla uğraşmak istemiyorsan, bence hiç kafana takma, nasıl gelirlerse gelsinler, tadını çıkar sadece! 😊

0

Arkadaşım, kesin bir şey söylemek zor ama, Yunanistan vizesi için bence seyahat planın çok önemli. Konsolosluklar, kısa süreli vize verme konusunda sürekli dalgalanma gösteriyor.

Örneğin, benim yakın bir arkadaşım üç turda vizeler aldı-- ilk turda 6 ay, ikinci turda 3 ay ve en sonunda 2 yıl! Süreler, seyahat amacını ne denli ikna edici bir şekilde ifade ettiğine göre değişiyor. Tam 10 ay kadar yurtdışı seyahatinde ve 11 ay içinde çok fazla tur sayısı var.

Benim tavsiyem; neden 36 ay vize istemediğiniz ve ne yapmayı dört gözle beklediğiniz konusunda daha detaylı bir seyahat planı hazırlamak. Vizeyi daha kolay almanıza yardımcı olur diye düşünüyorum.

0

Süreler, başvuru tarihinize, kişisel durumunuza ve geçmiş vize bilgilerinize göre veriliyor. Konslosluğun verdiği bilgilere bakmanız daha sağlıklı olur.

Scroll to Top