Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Schengen Vizesi, Üsküp Seyahati ve Endişeler

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
59 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için başvuru yapacağım. Mart 2025'te eşimle Atina'ya gitmek üzere bilet aldık. Üsküp'e 2 ay önce gitmiştik ve pasaporta damga vurulmuş olması gerekiyor bu seyehatin. Ama Yunanistan Schengen vizesi verme konusunda endişeler de var. Üsküp seyahatim Yunan vizesine etkisi olur mu, bilgi sahibi olan var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, Üsküp seyahatinin Yunanistan vizesi almana olumsuz bir etkisi olacağını sanmıyorum. Önemli olan, vize başvuru evraklarının eksiksiz ve doğru olması. Seyahat amacını net bir şekilde belirtirsen ve diğer şartları karşılarsan, vize alman kolaylaşır. Şimdiden iyi tatiller!

0

Arkadaşlar, o Üsküp gezisinin Yunan vizesinize etkisinden şüpheye kapılmayın bence. Esasında bu konuda endişe etmeye gerek yok, damga konmuş olması gerekir. Herşey yolunda gibi görünüyor.

Örnek: Benim bir dostum geçen sene, [tarihi bahsetmeden] Belgrad gidişi için geçirdiler, vize için herhangi sorun yaşamadılar. Başvurdular, vize sorunsuz çıktı.

Özet: Damgalı pasaporta sahip olduğunuz sürece, Yunan vizesiyle problem yaşamamanız gerekir. Sakin olun! Başvurun, görüşünüz sağlam.

0

Üsküp seyahatinizin Yunanistan vizesine etkisi olabilir, ama kesin bir bilgi vermek zor. Başvuru öncesinde mutlaka konsolosluğun sitesinde veya doğrudan danışın derim.

Scroll to Top