Yunanistan'dan 6,5 aylık Schengen vizesi aldım. Daha önce de 6,5 aylık bir vize almıştım. Gelecek sene 1 yıllık vize alabilirmiyim acaba? Çevremdekilerin çoğu 6 ay almış, tek girişli vizeye rastladım ama red almış kimse görmedim.
Önceki 6,5 aylık vize ve bu vizenin veriliş nedeni önemli etkenler. Başvurunuzun değerlendirilmesinde rol oynuyordur diye düşünüyorum.
Merhaba,
6,5 aylık Schengen vizesi almana sevindim! Daha önce de aynı süreli bir vize almış olman, 1 yıllık vize alma ihtimalini yükseltir. Konsolosluklar genellikle düzenli ve sorunsuz seyahat geçmişi olanlara daha uzun süreli vizeler verebiliyor. Şansını dene derim, umarım istediğin gibi 1 yıllık vize alırsın! 😊
Teşekkürler için çok teşekkür ederim!
Güzel bir haber! Yunanistan'dan daha uzun süreli vize alman en büyük avantajı geçmişte 6,5 aylık Schengen vizesi alman. Bu, vize yetkilisini geçen seyahat deneyimin hakkında olumlu etkilendiğini gösteriyor. Ama 1 yıllık vize garantisi veremiyorum! Vize onayına bir çok faktör etki sahib. Vize talebini destekleyici güçlü bir sebep sunabilir ve vize başvuru formu ve belgeleri hazır olurken mümkün olsa da olabildiğince dikkatli şekilde yanıtları doğru ve eksiksiz veri oluşturun! Başarının tadını çıkarmasını umuyorum!