Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Schengen Vizesi - Başvuru, Malvarlığı ve Niyet Mektubu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
72 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan'dan 1 yıl geçerliliğinde schengen vizesi aldım, ama başka ülkelere başvuru yapmadım. Daha önceki vizelerim 6 aya kadar çıktı, sadece ilk vizem seyahat sürem kadardı. Vize danışmanına para ödemedim. Malvarlığım çok az, 2000 euro seviyesinde. Niyet mektubu *çok* önemli mi? İstihbarat gerekli mi, Yunanistan vizesi almak için?

3 Yanıt
0

Selam! Yunanistan'dan aldığın vizeyle diğer ülkelere gitmemen sorun olmaz, endişelenme. Niyet mektubu her zaman artı puan kazandırır, özellikle malvarlığın azsa. İstihbarata gerek yok, rahat ol. Başvurunu destekleyecek her türlü belgeyi eklemeyi unutma, bol şans!

0

Niyet mektubu önemlidir ama her vize başvurusu farklı değerlendiriliyor. Malvarlığınız yeterli görünüyorsanız, Yunanistan vizesi almamanızın sebebi sadece niyet mektubu veya istihbarat olmadığı varsayılabilir.

0

Niyet mektubu, özellikle daha önce vizede sıkıntı yaşamamış olsanız bile, Yunanistan'dan 1 yıllık vize alma konusunda önemli bir faktördür. Daha önceki vizoerinizin uzun vadeli olması, düşük varlık seviyeniz ve danışmana ödemediğiniz ücret, Yunanistan konsolosluğu yetkilileri için olası seyahat veya istismar riskinin düşük olduğunu göstermez. Konsolosluk, niyet mektubunuzun sizin seyahati yasal olarak tamamlayabileceğinizi göstermesi için çok değerleneceğ. Konsolosluk, yasal olarak dönüş yapamayacağınızı düşündüğü kişilerden çok daha dikkatli oluyor malesef. İstihbarata gerek yoktur.

Scroll to Top