Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Ailesi 1 Yıllık Multi Vize, Hızlı Schengen Vizesi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
58 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan ailesi olarak bir yıllık multi vize aldım. İstanbul'da 4 günde çıktı. Daha önce 12 Schengen vizesi ve eşimin de 11 tanesi var. Ayrıca aktif ABD vizemiz de mevcut. Başka bir Schengen vizesi için nasıl daha hızlı çıktırabilirim?

3 Yanıt
0

Ailenizle aldığınız uzun süreli vize harika olmuş! Daha hızlı vize almak için yapabileceğin pek bir şey yok aslında. Zaten çok sayıda Schengen ve aktif ABD vizeniz olduğu için başvurularınız öncelikli değerlendiriliyordur. Bir sonraki başvurunda da aynı hızda sonuç alacağını düşünüyorum.

0

Merhaba!

Aynı hızla çıkarmak için, başvuru dosyanızı çok iyi hazırlamanız gerekiyor. Önceki Schengen vize sayınız, eşinizinki ve ABD vizeniz, başvurunuz için olumlu bir görüntü yaratıyor. Gerekli belgeleri eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlayarak işleri hızlandırabilirsiniz. Ayrıca randevuyu mümkün olan en kısa sürede aldığınızdan emin olun. Herhangi bir ek sorunuz olursa bana bildirin. Örneğin vize için ekstra bir belge istiyorlarsa bunu gecikmeye yol açmadan düzeltme şansınız olur!

0

Umarım başka bir Schengen vizesi de o kadar hızlı çıkar! Başvuru dosyanızdaki benzersiz bir unsur yokmuş gibi görünüyor.

Scroll to Top