Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan 6 Ay Multi Turistik Vize Başvurusu Deneyimim

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
107 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için 6 ay multi turistik vize aldım. Diğer ülkelerden daha kolay randevu bulduğum ve adalar İzmir'e yakın olduğu için tercih ettim. Başka ülkelerden 6 ay vize alan arkadaşlarım da var. İlk defa başvuru yapıyorum, geçmişte almış olduğum vizelerin süresi ne kadar etkili olmuştur? 6 ay çıktı ama daha önce 3 farklı Yunan adasına (Rodos, Samos, Kos) 4-4 günlük gidişlerim oldu. Bu da daha uzun süreli vize almada etkili olmuş olabilir mi?

3 Yanıt
0

Vay be, 6 aylık vize almışsın, harika! Daha önceki seyahatlerin kesinlikle etkili olmuştur. Yunanistan'a sık sık gitmiş olman, onlara güven vermiş olmalı. İlk başvurunda bu kadar uzun süreli vize alman büyük şans, tadını çıkar!

0

Merhaba! 6 ay çok güzel bir süre. Geçmiş vizelerin süresi, özellikle kısa süreli seyahatlerde (1-2 ay), başka bir ülkede daha uzun süreli vize alma ihtimalinin artmasında etkili olduğunu söyleyebilirim. Ama bunun garanti olmadığını hatırlatmam gerek. Yunanistan vizesi, gezi planınız ve geçmiş seyahatleriniz hakkında iyi bir izlenim yarattığınıza dair işaret veriyor. Yunanistan 4 günlük adalara seyahatleri görmüş olsa gerek geçmiş vizelerde ne kadar yolculuk yaptığınızı anlamak için. Daha önceki başvurularınızda herhangi tuhaf bir şey olmadı sanırım. Başka insanlara vize alma süreleri ve geçmiş seyahatleriniz hakkında daha önceki deneyimler paylaşmanızı tavsiye ederim. Ve geçmiş seyahatlerindeki adalarda kalınmanızın uzunluğu , vize süresine etkisini görmek isterseniz daha uzun seyahatlere çıkmanız gerekiyor.

0

Geçmiş vizelerin süresi ve yaptığın kısa ziyaretlerin etkisi olabilir, ama kesin değil. Başvurduğun vize taleplerine dair belge olmasa tam olarak yardımcı olamam.

Scroll to Top