Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Schengen Vizesi Reddi - Çözüm ve Tavsiyeler

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
72 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi reddedildi. Uzun süreli Amerika ve İngiltere vizelerim var, birçok Avrupa seyahatim var. Yunanistan'a seyahat etmek istiyordum ama "güvenilir değilsin" dediler. Vize almadan neden gidip orada kaçacakmışım? Ben kaçarsam nereye kaçarım ki? Neden, çok rahat bir şekilde vizeyle girebileceğim yerlere şimdi vizesiz giremiyorum? Schengen vizemi yeniletmem gerekir mi? Tavsiyeniz var mı?

3 Yanıt
0

Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok sinir bozucu! Ret kararının gerekçesi çok saçma olmuş. Bence itiraz etmeyi düşünebilirsin, seyahat geçmişini ve diğer vizelerini de kanıt olarak sun. Belki de bir hata olmuştur. Yeniden başvurmak da bir seçenek ama önce ret nedenini anlamaya çalışmak daha iyi olur. Sakın moralini bozma, pes etme!

0

Abi ya, çok üzücü. Anladığım kadarıyla güven verdiğin vizelerden sonra böyle bir sorunla karşılaşmak gerçekten sinir bozucu. Benim aklıma ilk gelen, reddetme sebeplerini bilmen. Vize başvuru formundaki cevaplarını tekrar inceleyip, eksiği olup olmadığına bakman, aynı şeyden kaçınman. Sonrasında, reddi neden önemli buldukları konusunda bir açıklama almaya çalışıyor musun biliyor musun? Orada bir eksiklik olmuşsa, o noktan tekrar çalışılmış, giderilmiş mi acaba? Schengen vizen yenilemede bir sorun yoksa şahsen çok gerekli görmüyorumm. Önce sebebin netleştirilmesi gerekir çünkü çok sık rastlanan bir durum değil. Bir avukata gitmen önerisi yapmam, ama yardımcı olabilir. İyi araştır!

0

Pardon ama senin durumunu tam olarak anlamıyorum. "Güvenilir değilsin" diye reddedilmiş olmasının sebebini, bu red ile ilgili başka bilgin olup olmadığını bana söyler misin?

Scroll to Top