Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Randevu Sorunu, Başka Ülke Vizesi İmkanı

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
34 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan Schengen vizesi için randevu bulamayınca başka bir ülkenin vizesi almaya razıyım. İş için gemiye binmem lazım ama aracı kurumlar randevuları almadan satıyor gibi gözüküyor. Başka bir ülke vizesi için randevu bulup alabilme şansım var mı?

3 Yanıt
0

Selamlar, anladım durumunu. Başka Schengen ülkelerine de bakabilirsin tabii ki, ama ilk önce gitmek istediğin tarihlerde hangisi daha uygun randevu veriyor, onu araştırman lazım. Bazı ülkelerin vize başvuruları daha hızlı sonuçlanabiliyor, o yüzden şansını dene derim. Aracı kurumlar konusunda dikkatli ol, güvenilir olanları tercih etmeye çalış. Umarım en kısa sürede vizeyi alırsın!

0

Offf, aynı dertten ben de geçtim! Yunanistan vizesi için deli gibi mi uğraşıyorsun? Kafayı yemek üzereyim diyenlere hak veriyorum. Ama umutsuzluğa kapılma! Diğer ülkeler için randevu almak kolay. Aracı kurumlar genellikle belirli bir ülkeye odaklı çalışır. Randevusu olmayan ülkede arayıp farklı vize seçeneklerini değerlendirmeni öneririm. Vize uygulaması değişiklik gösterebilen ve farklı koşullara sahip olduğundan, başka bir ülkenin vizesi alarak sizin içinde uygun bir seçenek var mı, bunu mutlaka araştırmalısın. Diğer ülkelerin koşullarını kontrol etmen, sürecin sana kolaylaştıracaktır, bu benim kendi örnekümde işe yaradı.

0

Başka vize randevusu bulmak sıkıntılı olabilir. Aracı kurumlar üzerinden randevu almak zor gibi görünüyor.

Scroll to Top