Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi İçin Arabayla Başvuru ve Uçak Rezervasyonu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
65 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için arabayla gitmeyi düşünüyorum ama vize başvurusunda uçak rezervasyonu gerektiği bilgisini bulunabiliyor muyum?

3 Yanıt
0

Merhaba, Yunanistan vizesi için başvuru yaparken genellikle uçak rezervasyonu zorunlu değil. Eğer arabayla gideceksen, seyahat planını ve araçla ilgili belgeleri sunman yeterli olacaktır. Otel rezervasyonunu ve seyahat sigortanı da eklemeyi unutma. Başvuracağın vize merkezinin güncel şartlarını kontrol etmen en sağlıklısı olur.

0

Merhaba! Maalesef, Yunanistan vizesi için üzerime düşen bilgi araştırmasını yapmadım. Ama genel bilgilere göre, arabayla giderken vize başvurusunda uçak bileti şart DEĞİL. Sadece, vize için gerekli diğer belgeleri eksiksiz olarak hazırlamanız önemli. Her ihtimali kapsamak için, gidip resmi vize gerekliliklerini kontrol edin veya Yunanistan konsolosluğuna doğrudan ulaşın! İyi şanslar!

0

Üzgünüm ancak tam olarak anlayamadım. Vize başvurusunda araba rezervasyonunun veya uçak rezervasyonunun mı gerekli olduğunu soruyorsun? Lütfen biraz daha açıklarsan yardımcı olabilirim.

Scroll to Top