Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Tekrar Red: Motivasyon ve Farklılıklar

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
49 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için 2 kez red alınca ve, geçmişte 5 turistik vize almış biri olarak, tekrar turistik vize başvuru yapacak kadar motive olduğumu düşünüyor musunuz? Sıcakkanlı İngiliz ve Amerikalıların vize sürecinde diğer Avrupalılardan farklı davrandığını düşünüyor musunuz ve neden bu farklılığı vize açısından önemli buluyorsunuz?

3 Yanıt
0

Bak, 2 red yemekle turistik vize almaya devam etmek arasında sağlam bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan, neden ret yediğini anlamak. Belge eksikliği, tutarsızlık veya söylediklerinle yaptıklarının uyuşmaması gibi sorunlar olabilirdi. Başvuru formlarını iki kere kontrol edip, geçmiş seyahatlerinden ve niyetinden açık ve anlaşılır bir şekilde bahset, bunu da son başvurular için en önemli faktörlerden olduğunu düşünüyorum. Belirsizlik gösterme.

İngiliz/Amerikalıların diğer Avrupa ülkelerinden farklı davrandığı yönündeki yorumun vize almada ayrıcalık oluşturacağını düşünmüyorum. Ama, geçmişte turiste vize almayı başarmışsan, motive oluşun oldukça güzel anlaşılıyor. Güzel anlatmalısın. 👍

0

Canım, İngiltere vizesi redleri moral bozucu olsa da, daha önce vize almış olman büyük avantaj. Bence tekrar başvurmaktan çekinme, şansını dene! İngiliz ve Amerikalıların sıcakkanlılığı vize sürecini doğrudan etkilemez, ama belki konsolosluk görevlileri daha anlayışlı olabilir, kim bilir? Önemli olan, tüm belgelerini eksiksiz ve doğru şekilde sunmak. Başarılar dilerim! 😊

0

Umarım yardımcı olabilirim. 5 turistik vize almış biri olarak, vize reddi aldığınız halde motive olduğunuz çok iyi. Ama bu yeni bir vize başvurusu için yeterince destekleyici olmayabilir. Başka bir sebebi araştırmanız gerekebilir.

Scroll to Top